Blog

Summer Art Event.
Gepubliceerd op: 9 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

In 2016 bezocht ik dit leuke event. Aankomend weekend is het weer zover. Het enige wat er nodig is een beetje zon, in ieder geval alles maar geen regen, schilderen in de regen lijkt me geen pretje. Wellicht pak ik de fiets dit weekend en maak ik wat foto’s onderweg. Houd mijn Facebook pagina in de gaten. Hieronder lees jij mijn bevindingen van vorig jaar. (Ik was een jaar geleden nog niet zo uitgebreid in mijn tekst..)

In 2017 kan je ook op de fiets weer een ronde doen, op 8 en 9 juli van 11.00 tot 17.00 zijn de kunstenaars op de route te vinden. De wandel- of fietsroute is te verkrijgen bij Gallerie Drentse Aa. Adres: Balloo 27, 9458 TA Balloo.

—— begin blog 2016 ——

In Drenthe, ja echt. het klinkt niet echt Drents. Maar leuk was het wel en gelukkig ook zomers. Althans toen ik de wandeling begon scheen de zon.

Het summer art event vindt plaats in Balloo, bij ”galerie Drentsche Aa”. Er is een fiets- en een wandelroute. Op deze route vind je kunstenaars die het landschap vast leggen op doek.

Het grootse deel van de wandelroute loopt door Kampsheide. Al tig keer fietste ik er langs, nu ben ik eens aan de wandel gegaan, wat een pracht omgeving. De kunstenaars die ik onderweg sprak waren allemaal in de zon begonnen deze ochtend en hadden de schaduw kunnen vangen. Tegen de tijd dat ik er aankwam was de zon verdwenen.

Morgen kan je ook nog per fiets of lopend de route doen. Vanaf mijn kant kan ik zeggen; “aanrader”. Leuk om in het wild kunstenaars aan het werk te zien en allemaal hadden ze tijd voor een praatje over de technieken, het weer, en de locatie.

 

 

 

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Jelly

  Kampsheide is een prachtig gebied, zo dicht bij, dat je bijna vergeet om hier de wandelschoenen aan te doen…Prachtige foto’s!!

  Antwoord
 2. Angelina

  Wat weer een mooie foto’s! De zwart witte is mijn favoriet! Mooie omgeving.. toch maar eens heen!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Weperbult – ommetje lopen op de grens van Friesland

Zondagmiddag rond een uur of vier, waar gaan wij even een rondje wandelen? Na een blik op de kaart zie ik dat er op een kleine 15 minuten rijden een mooi gebiedje ligt. 100x zijn wij hier al langs gereden op weg naar andere bestemming. Nu zetten wij de auto op de...

Lees meer
Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer

Pin It on Pinterest