Blog

Summer Art Event.
Gepubliceerd op: 9 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: Geen categorie

In 2016 bezocht ik dit leuke event. Aankomend weekend is het weer zover. Het enige wat er nodig is een beetje zon, in ieder geval alles maar geen regen, schilderen in de regen lijkt me geen pretje. Wellicht pak ik de fiets dit weekend en maak ik wat foto’s onderweg. Houd mijn Facebook pagina in de gaten. Hieronder lees jij mijn bevindingen van vorig jaar. (Ik was een jaar geleden nog niet zo uitgebreid in mijn tekst..)

In 2017 kan je ook op de fiets weer een ronde doen, op 8 en 9 juli van 11.00 tot 17.00 zijn de kunstenaars op de route te vinden. De wandel- of fietsroute is te verkrijgen bij Gallerie Drentse Aa. Adres: Balloo 27, 9458 TA Balloo.

—— begin blog 2016 ——

In Drenthe, ja echt. het klinkt niet echt Drents. Maar leuk was het wel en gelukkig ook zomers. Althans toen ik de wandeling begon scheen de zon.

Het summer art event vindt plaats in Balloo, bij ”galerie Drentsche Aa”. Er is een fiets- en een wandelroute. Op deze route vind je kunstenaars die het landschap vast leggen op doek.

Het grootse deel van de wandelroute loopt door Kampsheide. Al tig keer fietste ik er langs, nu ben ik eens aan de wandel gegaan, wat een pracht omgeving. De kunstenaars die ik onderweg sprak waren allemaal in de zon begonnen deze ochtend en hadden de schaduw kunnen vangen. Tegen de tijd dat ik er aankwam was de zon verdwenen.

Morgen kan je ook nog per fiets of lopend de route doen. Vanaf mijn kant kan ik zeggen; “aanrader”. Leuk om in het wild kunstenaars aan het werk te zien en allemaal hadden ze tijd voor een praatje over de technieken, het weer, en de locatie.

 

 

 

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

  1. Jelly

    Kampsheide is een prachtig gebied, zo dicht bij, dat je bijna vergeet om hier de wandelschoenen aan te doen…Prachtige foto’s!!

    Antwoord
  2. Angelina

    Wat weer een mooie foto’s! De zwart witte is mijn favoriet! Mooie omgeving.. toch maar eens heen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest