Blog

Korte wandeling.
Gepubliceerd op: 4 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Een kleine wandeling langs het vernieuwde ”poepenhemeltje” in Assen. Dit is voor ons de ”achtertuin”. Het weer was ons goed gezind heerlijk avond zonnetje en prachtige wolken.

Ik heb met mijn telefoon foto’s gemaakt, beetje spelen met filters. Op mijn nieuwe Facebook pagina kan de je daar de resultaten van zien. https://www.facebook.com/Jajofotografie/

Ook had in mijn compact camera meegenomen. Ik heb een Nikon Coolpix, makkelijk voor in de jaszak zullen we maar zeggen. de fotos die hier onder te zien zijn, zijn gemaakt met de Nikon.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 145 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Angelina

    Prachtig die zwart wit foto… geweldige achter tuin hebben jullie!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog – Monique, interieur @Bij_Spiertjes_Thuis.

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Gastblog – de natuur in met: Sandra van Boggelen

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

GASTBLOG: VERHUIZEN OP KLEUR! @HOUSZ

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest