Blog

Korte wandeling.
Gepubliceerd op: 4 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker

Een kleine wandeling langs het vernieuwde ”poepenhemeltje” in Assen. Dit is voor ons de ”achtertuin”. Het weer was ons goed gezind heerlijk avond zonnetje en prachtige wolken.

Ik heb met mijn telefoon foto’s gemaakt, beetje spelen met filters. Op mijn nieuwe Facebook pagina kan de je daar de resultaten van zien. https://www.facebook.com/Jajofotografie/

Ook had in mijn compact camera meegenomen. Ik heb een Nikon Coolpix, makkelijk voor in de jaszak zullen we maar zeggen. de fotos die hier onder te zien zijn, zijn gemaakt met de Nikon.

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

1 Reactie

  1. Angelina

    Prachtig die zwart wit foto… geweldige achter tuin hebben jullie!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest