Blog

Stoute schoenen.
Gepubliceerd op: 3 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie

Waar begin ik aan, mijn camera die ik nu heb heeft niet de kwaliteit die ik graag zou willen. Er is al een kleine zoektocht begonnen naar een nieuwe camera, er is zoveel keus. De fotografie is voor mij puur een hobby. Heel goed onderlegt ben ik niet, ik maak plaatjes op gevoel. Toch wil ik graag mijn hobby delen, wellicht zitten er tussen de lezers mensen met gouden tips.

Cursus

Om mijn hobby verder te ontwikkelen wil ik graag in nabije toekomst graag een cursus volgen. Ook hier is dus een kleine zoektocht op poten gezet. Over al deze plannen wil ik graag schrijven. Dat in combinatie met het laten zien van de foto’s die ik  maak

Op pad

Overal waar ik heen ga, neem in mijn camera mee. Je weet maar nooit wat je tegenkomt. Zo ook gisteren. We zijn afgereisd naar Delfzijl, waar Delfsail plaats vond. vandaag varen ze weer naar de volle zee. Uiteraard ben ik niet zonder de camera de deur uit gegaan. Ik heb veel foto’s gemaakt. Zwaar teleurgesteld over de kwaliteit van de foto’s bij het bekijken op de computer. desalniettemin, geef ik de moed niet op en zal ik hier de zoektochten met jullie delen.

 

 

 

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 144 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

 1. Angelina

  Prachtige foto’s! Die ondergaande zon vind ik geweldig!

  Antwoord
 2. Jelly

  Ik weet dat je prachtige foto’s maakt, vind het bijzonder leuk dat je het nu gaat delen, spannend….succes xxx

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Gastblog: Inrichting en tips van Tinneke

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer
Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

Wandelen in Petten aan zee – Noord – Holland

De laatste kans om te wandelen in de zon, langs het strand en door de duinen. Het is de laatste woensdag van deze zomer. Wat een bizarre zomer, wat is het een warme laatste zomerdag. Peter en ik zijn een midweek in Petten. Geen actieve vakantie, met mooie stukken...

Lees meer
Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Gastblog: Interieur en meer – Kim @onesixty1

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest