Stoute schoenen.

Waar begin ik aan, mijn camera die ik nu heb heeft niet de kwaliteit die ik graag zou willen. Er is al een kleine zoektocht begonnen naar een nieuwe camera, er is zoveel keus. De fotografie is voor mij puur een hobby. Heel goed onderlegt ben ik niet, ik maak plaatjes op gevoel. Toch wil ik graag mijn hobby delen, wellicht zitten er tussen de lezers mensen met gouden tips.

Cursus

Om mijn hobby verder te ontwikkelen wil ik graag in nabije toekomst graag een cursus volgen. Ook hier is dus een kleine zoektocht op poten gezet. Over al deze plannen wil ik graag schrijven. Dat in combinatie met het laten zien van de foto’s die ik  maak

Op pad

Overal waar ik heen ga, neem in mijn camera mee. Je weet maar nooit wat je tegenkomt. Zo ook gisteren. We zijn afgereisd naar Delfzijl, waar Delfsail plaats vond. vandaag varen ze weer naar de volle zee. Uiteraard ben ik niet zonder de camera de deur uit gegaan. Ik heb veel foto’s gemaakt. Zwaar teleurgesteld over de kwaliteit van de foto’s bij het bekijken op de computer. desalniettemin, geef ik de moed niet op en zal ik hier de zoektochten met jullie delen.

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Stoute schoenen.

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: