Blog

Stoute schoenen.
Gepubliceerd op: 3 juli 2016
Geplaatst door: Jeanine Bijker
Categorie: fotografie

Waar begin ik aan, mijn camera die ik nu heb heeft niet de kwaliteit die ik graag zou willen. Er is al een kleine zoektocht begonnen naar een nieuwe camera, er is zoveel keus. De fotografie is voor mij puur een hobby. Heel goed onderlegt ben ik niet, ik maak plaatjes op gevoel. Toch wil ik graag mijn hobby delen, wellicht zitten er tussen de lezers mensen met gouden tips.

Cursus

Om mijn hobby verder te ontwikkelen wil ik graag in nabije toekomst graag een cursus volgen. Ook hier is dus een kleine zoektocht op poten gezet. Over al deze plannen wil ik graag schrijven. Dat in combinatie met het laten zien van de foto’s die ik  maak

Op pad

Overal waar ik heen ga, neem in mijn camera mee. Je weet maar nooit wat je tegenkomt. Zo ook gisteren. We zijn afgereisd naar Delfzijl, waar Delfsail plaats vond. vandaag varen ze weer naar de volle zee. Uiteraard ben ik niet zonder de camera de deur uit gegaan. Ik heb veel foto’s gemaakt. Zwaar teleurgesteld over de kwaliteit van de foto’s bij het bekijken op de computer. desalniettemin, geef ik de moed niet op en zal ik hier de zoektochten met jullie delen.

 

 

 

 

 

 

Blijg op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs.

Voeg je bij 146 andere abonnees

Geef een reactie

2 Reacties

  1. Angelina

    Prachtige foto’s! Die ondergaande zon vind ik geweldig!

    Antwoord
  2. Jelly

    Ik weet dat je prachtige foto’s maakt, vind het bijzonder leuk dat je het nu gaat delen, spannend….succes xxx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAJOFOTOGRAFIE

Persoonlijk blog

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven in de bijkeuken

Een muur verven klinkt niet als een enorme klus. Dat is het ook bepaald niet, maar ik had het ook nog nooit gedaan. Ik voel mij net Pippi Langkous; “ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.” Om te kunnen beginnen.. De voorbereidingen zijn al...

Lees meer
Boterkoek van Abel Bakt.

Boterkoek van Abel Bakt.

Abel Bakt brengt geluk in de brievenbus! Wat een fijne verrassing om een boterkoek uit de brievenbus te halen.Na mijn revalidatie-dag kom ik moe thuis, het is intens om jezelf opnieuw te leren kennen en te ontdekken wat wel en niet kan. Uit gewoonte kijk ik in de...

Lees meer
Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Gastblog Pettercreations – Het atelier van Tamara

Al een tijdje speel in met de gedachte om ruimte in te richten voor een gastblog. Tijdens het vernieuwen van mijn website is deze optie dan ook echt toegevoegd. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen een stem te geven hier. Onderaan deze pagina vind je de opties om je...

Lees meer

Pin It on Pinterest